Energie advies

Het eerste gesprek kan nog vrijblijvend zijn. We maken kennis met elkaar en ontdekken of het klikt of niet. U laat mij uw bedrijf of woning zien en we bepalen of we mogelijkheden zien voor besparing. Ik maak een aanbieding voor het besparingsonderzoek, u geeft mij opdracht voor de uitvoering. U kunt mij ook rechtstreeks (telefonisch of per mail) vragen om een aanbieding te maken.

Met een energiebesparingsonderzoek breng ik voor u in beeld welke besparingsmogelijkheden er zijn, wat die u financieel opleveren en wat de investeringskosten daarvan zijn. U krijgt overzicht, waarmee u gemakkelijk kunt bepalen welke energiebesparende maatregelen u wilt treffen. Het wordt helder welke maatregelen veel opleveren en welke minder en welke volgorde van uitvoeren van maatregelen het beste is. Indien gewenst kunt u de uitvoering voor het realiseren van de maatregelen door mij laten coördineren.

Geïnteresseerd?