Energie advies

U kunt mij rechtstreeks (telefonisch of per mail) benaderen. We maken kennis met elkaar en ik maak een offerte. U geeft opdracht en we maken een afspraak voor het bezoek. U laat mij uw woning of bedrijf zien en ik onderzoek de isolatie en installaties, meet het gebouw op en bereken  en bepaal de mogelijkheden voor besparing en duurzame opwek van energie.

Met een energiebesparingsonderzoek breng ik voor u in beeld welke besparingsmogelijkheden er zijn, wat die u financieel opleveren en wat de investeringskosten daarvan zijn. U krijgt overzicht, waarmee u gemakkelijk kunt bepalen welke energiebesparende maatregelen u wilt treffen. Het adviesrapport maakt helder welke maatregelen veel opleveren en welke minder en welke volgorde van uitvoeren van maatregelen het beste is.

Indien gewenst kunt u de uitvoering voor het realiseren van de maatregelen ook door mij laten coördineren.

Geïnteresseerd?